BASIC KATOEN

De Basis Collectie bied een variatie aan touw en koord gemaakt met 100% natuurlijk katoen, geproduceerd in een kleine fabriek in Europa.
Deze collectie heeft een meer witte naturel dan onze andere collecties. Het is echter niet wit wit. De kwaliteit en kleur van het katoen is verschillend in elke regio en is afhankelijk van de zon, de vochtigheid en andere weersinvloeden.
De producten in deze collectie zijn een goede keuze wanneer je kiest voor een goedkopere optie. De winding van de naturel witte touwen is iets losser dan die van andere collecties, dat is voor het uitrafelen weer perfect. De gekleurde touwen hebben een sterkere winding. Voor beginners deze collectie is de beste keuze.
Beschikbaar in naturel wit, ecru en een aantal prachtige kleuren
De gevlochten touwen zijn massief gevlochten. DIt betekent dat ze niet hol zijn en ook geen aparte kern van ander materiaal hebben. Hierdoor zijn ze het beste geschikt voor het maken van regenbogen. Ook deze collectie word gebruikt voor macrame, weven haken en meer.
Op dit moment vullen wij deze collectie niet aan. Wellicht later weer wel hoor! Het is een fijn product. Laat ons weten wanneer je er veel van nodig hebt, dan kunnen we evt voor je bestellen!