BOBBINY KATOEN

LAATSTE PRODUCTEN!
Alle producten in deze collectie zijn gemaakt van gerecycled katoen. Geproduceerd in Polen volgens OEKOTEX100 label, welke garandeerd dat de producten worden gemaakt zonder gebruik van giftige middelen en daardoor veilig zijn voor onze gezondheid en omgeving Wel vinden wij het belangrijk om te vermelden dat alle gerecyclede katoen voor een percentage (tot wel 40% of meer) bestaat uit polyester en of andere plastics.
De 1 strengs garens zijn prachtig en hebben de dikte die is aangegeven, maar wanneer je kiest voor de 3-ply gedraaide touwen dien je er rekening mee te houden dat ze veel dunner zijn dan aangegeven en onze andere collecties. Daardoor geeft het een ander resultaat natuurlijk
Beschikbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Er zijn nog maar een paar producten over. We zijn er nog niet uit of we deze collectie zullen blijven verkopen. Waarschijnlijk niet omdat we alle producten met polyester en plastics willen vervangen door 100% puur en natuurlijk katoen. Gewoon omdat het inademen van plastics enorm ongezond is.