Groothandel

Creadoodle is er voor iedereen!
We hebben een groothandel afdeling beschikbaar voor diegenen die geinteresseerd zijn in grotere hoeveelheden. Lees hieronder hoe dat werkt.

WIE KAN ZICH AANMELDEN?
Alle klanten met een officeel bedrijf (BTW nummer is verplicht)
Tweede vereiste is een winkel waar je touw/koord verkoopt of producten hiermee gemaakt. Het kan een fysieke winkel zijn, een webshop, of een platform als etsy of shopify bijvoorbeeld.

HOE AAN TE VRAGEN
Wanneer je een account hebt aangemaakt, stuur mij dan een mail met je account naam, BTW nummer en bedrijfsnaam. Ik controleer dan de gegevens en zal je account klaar maken voor groothandel.

REGELS
De eerste groothandel bestelling dient €220,- te zijn (excl BTW en verzendkosten)
Voor elke volgende bestelling geld een minimum van €120,- (excl BTW en verzendkosten)
Op product niveau zie je prijzen inclusief BTW Wanneer je ze in je mandje stopt zie je prijzen exclusief BTW.

Ik heb helaas nog niet de moeglijkheid gevonden om dit minimum bedrag automatisch in te stellen in de shop, je bent dus zelf verantwoordelijk om pas te bestellen wanneer dit bedrag bereikt is. Wanneer je besteld onder dit bedrag zal je order niet worden verwerkt.
Voor de groothandel zijn geen couponcodes toegestaan.

Wanneer je liever weer normale klant wilt zijn.. laat het me weten!

Voor Belgie; kies zelf of je zonder BTW kan bestellen of niet. Wanneer je je BTW nummer invult (in het vakje voor BTW) zal er geen BTW worden berekend. Dit dien je zelf te kiezen en kan na bestelling niet meer worden veranderd.

Spread the love