Instagram

@linda.creadoodle is onze pagina op instagram waar we de mooiste macrame, weven en andere fiber kunstwerken delen met een steeds groter publiek. Volg ons om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, producten en komende aanbiedingen. Sinds kort hebben we voor de Nederlanders een nieuwe insta pagina, deze heet @dutch.fiberart
Wil je dat wij jouw werk ook delen op onze instagram pagina @linda.creadoodle? Of liever op @dutch.fiberart ? Of beiden? -) Dat kan!
Laat ons weten dat je Creadoodle materialen gebruikt door de volgende stappen te volgen:

  • Tag @linda.creadoodle en/of @dutch.fiberart in je foto
  • Stuur ons een PB waarin je vermeldt dat je onze producten gebruikt hebt
  • OF maak een Instagram story waarin je vermeldt dat je onze producten hebt gebruikt

Wij delen onze favorieten!

Je vindt onze insta @linda.creadoodleen @dutch.fiberart en in onze winkel vind je alle producten die je maar nodig kunt hebben.

Onze community is een hele leuke en vriendelijke omgeving waar we elkaar inspireren en aanmoedigen om beter artiesten te worden en steeds weer nieuwe designs te maken.
Het zou leuk zijn wanneer je je ook voegt bij onze creatieve wereld, houd wel in gedachten dat het goed is om inspiratie te vinden, maar dat het NIET ok is om ontwerpen van andere artiesten gewoonweg te kopieren. Weet dat artiesten veel tijd en materialen steken in het maken van nieuwe ontwerpen en dat het erg onrespectvol zou zijn om het dan gewoon even te kopieren. Wees geinspireerd, maar maak altijd je eigen ontwerpen Copyright wetten zijn er niet alleen voor muziek, boeken enzo, ook creatieve ontwerpen worden beschermd door copyright.

Dus voel je welkom, doe inspiratie op en geniet van je creativiteit!