PREMIUM KATOEN

Premium Katoen zit in onze top 2 van collecties. Na Giza een welverdiende 2e plaats! Beter is te zeggen dat dit 2 winnaars zijn!
Dus naast Giza hebben we nu de Premium VIRGIN katoen collectie en beiden zijn het meest luxe katoen koord en touw wat er bestaat, beschikbaar in koord en touw.
GEEN polyester, GEEN platsics, Geen andere toevoegingen! Alleen 100% puur en natuurlijk katoen. Wij noemen het VIRGIN katoen 100% natuur! Met OEKO-TEX 2022OK2199 AITEX label.
We hebben lang gezocht naar een premium 100% katoen met een kwaliteit zo mooi en puur, sterk, zacht en glanzend, je kunt het bijna voelen in de foto’s

De vezels zijn gladder en langer waardoor het minder fluf heeft dan de gerecyclede katoenen. Dit is wat de garen en touwen hun sterkte en glans geeft. Je kunt ze heel gemakkelijk uitkammen tot een prachtige rijke fringe / tassels en in dat proces zullen minder vezeltjes / stofjes in de rondte vliegen. Het kan worden gebruikt voor macrame, weven, haken, needle punch en meer.
Wanneer je zoekt naar een premium vezel welke pure luxe uitsraalt… Dan heb je het nu gevonden!

100% katoen, GEEN andere stoffen als plastic, elastaan, nylon, synthetische materialen, polyester of acryl zijn toegevoegd, alleen puur katoen. Daardoor ook veiliger voor je gezondheid, want er zijn geen chemische en plastic vezels die in de rondte vliegen (om in te ademen) terwijl je met dit prachtige product werkt. Weet dat gerecycled katoen bestaat uit minimaal 30% polyester en plastics!!!!

Beschikbaar in vele mooie kleuren. De naturel wit / ecru is een heldere creamy off white. Dat is in onze ogen de grootste plus van deze collectie Of is het de sterkte van de vezels, de glans of de grote keuze in kleuren belangrijker? Wij zijn fan van deze collectie!

Je vindt al deze prachtige schatten hier