Retour

Wij hebben en 14 dagen retour beleid, dat betekend dat je binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket de retour dient aan te vragen.
De kosten en risico van de retour zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

Om voor vergoeding in aanmerking te komen moet het product in dezelfde staat retour komen als in welke wij het hebben verstuurd, dus ongeopend, in de originele verpakking. Je dient ook het ordernummer van je bestlling te vermelden.

Om een retour aan te geve, kun je ons contacteren op hello@creadoodle.com. Wanneer je retour wordt geaccepteerd, sturen wij je instructies over hoe en waar naartoe je het kunt versturen. Wanneer je zonder contact vooraf producten retour stuurt zal dit niet worden geaccepteerd.


Uitzonderingen
Sommige producten kunnen nooit worden geretourneerd waaronder PDF bestanden en producten die speciaal voor jou zijn besteld. Neem alstublieft contact met ons op wanneer je vragen hebt over, of over mogelijke problemen met de producten die je hebt ontvangen.


Creditering
Zodra we de producten retour hebben ontvangen zullen we onderzoeken of ze in goede staat zijn ontvangen. Bij goedkeuring zullen we het aankoopbedrag minus de originele verzendkosten, crediteren. Houd in gedachten dat het retour ontvangen van een pakket enige tijd in beslag neemt en ook kan het even duren voor de betaling op je bankrekening is bijgeschreven.