WELKOM

Hallo daar,

Leuk je hier te zien en voel je welkom bij de Creadoodle Community!

Voor macrame inspiratie kun je ons instagram account @creadoodle volgen waar we dagelijks de meest prachtige stukken delen van artiesten wereldwijd. WIj hebben ook een facebook pagina voor hen die geen instagram hebben.
Leuk om te weten is dat wij heel graag het werk van onze klanten als eerste delen met onze volgers, dus wanneer ons (@creadoodle) tagged in een mooie foto plus ons een DM stuurt met wat je hebt gebruikt, heb je een kans van 99% dat jouw werk wordt gedeeld in een story of in de feed.
Klanten die ons steunen, kunnen onze steun krijgen in de vorm van gratis wereldwijde reclame! Je hoeft het ons alleen maar te laten weten als je daarvoor in bent! Omdat we niet altijd aan de foto’s kunnen zien dat onze producten zijn gebruikt is het wel nodig ons dat te laten weten via een berichtje op instagram


Wil je dat wij jouw werk ook delen op onze instagram pagina @creadoodle? Of liever op @macrame.inspiratie ? Of beiden? -) Dat kan!
Laat ons weten dat je Creadoodle materialen gebruikt door de volgende stappen te volgen:

  • Tag @creadoodle en/of @macrame.inspiratie in je foto
  • Stuur ons een PB waarin je vermeldt dat je onze producten gebruikt hebt
  • OF maak een Instagram story waarin je vermeldt dat je onze producten hebt gebruikt

Wij delen onze favorieten!

Onze community is een hele leuke en vriendelijke omgeving waar we elkaar inspireren en aanmoedigen om beter artiesten te worden en steeds weer nieuwe designs te maken.
Het zou leuk zijn wanneer je je ook voegt bij onze creatieve wereld, houd wel in gedachten dat het goed is om inspiratie te vinden, maar dat het NIET ok is om ontwerpen van andere artiesten gewoonweg te kopieren. Weet dat artiesten veel tijd en materialen steken in het maken van nieuwe ontwerpen en dat het erg onrespectvol zou zijn om het dan gewoon even te kopieren. Wees geinspireerd, maar maak altijd je eigen ontwerpen Copyright wetten zijn er niet alleen voor muziek, boeken enzo, ook creatieve ontwerpen worden beschermd door copyright.

Dus voel je welkom, doe inspiratie op en geniet van je creativiteit!

Wij bieden nieuwe klanten een 10% KORTING op hun eerste bestelling!
Je kunt coupon code WSM10FBO gebruiken bij de check out.

Wanneer je vragen hebt, stel ze dan gerust, we helpen je graag!

 

Groetjes van Creadoodle Team